Thursday, 2 February 2012

Happy Faces Contest

by Capt.Keon Alhan and Oh Daus




syarat-syarat:

1-buat satu entry dengan tajuk Contest Happy Faces by Capt.Keon Alhan and Oh Daus
2-tempek banner yang tak berapa nak cun tu kat entry korang dan link kan terus ke entry contest ni
3-letak satu gambar tak kira korang sorang-sorang ataupun beramai-ramai yang ada HAPPY FACE/s kat  
   situ.
4-cerita sikit tentang gambar tu.jangan buat karangan macam dalam exam tu pulak.penat aku nak baca nanti.
5-tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen entry ni.
6-sila tag sekurang-kurangnya tiga rakan anda dan pastikan diorang tahu ye.
7-sebagai yuran contest, korang kena lah follow blog Capt Keon Alhan ni n Oh Daus juga serta like page 
    ini Peles!TcRewPC....bukan  apa,senang korang nak tahu kitorang update nnti...
8-contest ni akan berlangsung daripada 1 FEB 2012  hingga  29 FEB 2012 pd jam 2359

aspek penilaian:

si penilai ialah aku dan daud.mungkin juga aku akan tanya pendapat cikgu fotografi kat sekolah aku.jangan risau,aku akan cuba berlaku adil seadil-adilnya pada semua.

1-kegembiraan di wajah dalam gambar tu
2-ayat cinta korang

HADIAH:

hadiah akan diberi kepada 2 pemenang(dan mungkin lebih)
detailsnya akan diupdate kemudian...
nantikan...

*******


How happy we were,
Sharing the moment together,
Nothing less,
Happy, happy and happy
^______________^


Ta..da..nampak syokkan bile tengok gambar kat atas ni. memang la syok...Inilah percutian paling gempak untuk tahun 2011..di Zaini Guest House Janda Baik. They were my officemate, had a bbq time here. Bertambah gembira dengan bumi hijau yang cantik dan air sungai yang jernih. 
Sillaturrahim terbina teguh. 
 (",)(",)(",)

 My Friend_Tag



3 comments:

capt. keon alhan said...

wow!happynya semua orang...nice pic...gud luck eh...sy akan update hadiah dalam masa terdekat ni...iAllah..

firdaus hilmy said...

terimas join :))

smoga berjaya kawan

bai baizura said...

wah happy btol:) gudluck ya^,^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...